Onze mensen

Georges (62) is mede oprichter van Groen in Lommel en huidig voorzitter. George heeft West-Vlaamse roots, want geboren in Jabbeke. 31 Jaar geleden is deze handelsingenieur naar Lommel verhuist omwille van het werk. En hij is blijven 'plakken', samen met zijn vrouw Rosa en 2 zonen Bart en Koen. Georges gelooft in de Groene Visie voor een duurzame economie, die niet alleen meer welvaart creƫert, maar dank zij een betere verdeling van de welvaart ook het welzijn van alle burgers doet groeien. Waarbij de aandacht eerst en vooral gaat naar de kansarmen, om ook hen te laten delen in de groei van welvaart en welzijn in de stad.

Huisarts en papa van Charlotte, Klaas, Dries, Jelle, Pauline, Josefien en Kamiel. Fervent jogger. Hij staat mee aan de basis van Groen Lommel en wil gaan voor meer zorg voor elkaar en in het bijzonder voor ouderen! Hiervoor pleit hij kleine woonzorgcentra in de gehuchten!

Louis is een van de doeners binnen Groen Lommel. Hij is samen met George penningmeester en bezieler van het Groen eetfestijn.

Rina is er ook al van in het begin bij. Zij houdt van de natuur en paarden. Zij is ook een mantelzorgster en erg begaan met de ouderen in Lommel.